Rejestracja: 16 grudnia 2011, 19:54 Posty: 1317 Lokalizacja: WARSZAWA
Nie przeszkadza , zrobiłem naklejkę z czarnej matowej folii , mam w sixie biały błotnik , żadnej różnicy , na środku jest porzeczka zabezpieczająca , ona wysłania jak stoisz na moto wszystko , cena będzie taka jak Ci pisałem na priva . Niebawem zaktualizujemy na stronie i wstawię nowe foty . Optycznie ( ledy i kolimatory ) będzie to samo żadnych zmian . Różnica będzie tylko taka że omijamy spawanie , a radiator jest przykręcany i z CNC Ale wydaje mi się że będziesz miał inną lampę w swoim KTM-ie
Wyskoczyłem wreszcie z lampą i gopro co by potestować w nocy, pierwsze 2h za mną. Czaaaad. Tylko brakuje towarzystwa bo samemu w lesie to straszy.
Niestety Hero3 spisuje się nocą gorzej niż myślałem, plus było cholernie mokro i ślisko (już narzekałem na moje opony w osobnym wątku ) więc wyszło bez rewelacji, ale skleję chociaż minutę filmu i opiszę wrażenia jutro lub pojutrze.
Tak , zaraz będą , mamy już dwie sztuki , testujemy w BMW , bo mają też problem , jednak to będą lampy dodatkowe ... próbujemy załatwić homologację , ale to droga przez mękę ...
Rejestracja: 02 września 2012, 16:04 Posty: 163 Lokalizacja: BIA
Nienawidzę oryginalnego światła w dużym kacie.... nienawidzę ! Jakiś orientacyjny koszt masz ? Dodatkowe czyli oryginalnego klosza nie ruszasz ? Jakąś wizualizację masz ?
Ja też jestem zainteresowany w/w info bo już miałem jechać i kupić jakieś inne światła ale podoba mi się wasza lampka do exów i chętnie zobaczę waszą alternatywę do 990. Podaj przybliżony termin
Mam wszystko tylko nie mam jak wrzucić , mam już prototyp , ale konkurencja depcze nam po piętach nie chcę zdradzać szczegółów przed zastrzeżeniem wzoru . Ale jak szukacie bezkompromisowego rozwiązania , mogę wstawić w oryg. lampę BiXenon tak jak mam to u siebie zrobione ... wtedy będzie szybko ... a mam już to przetrenowane . Tyle że krok jest nie odwracalny .